Deze domeinnaam
is nog te koop!

 

This domain name
is still for sale !

Het creatieve projectbureau nl4sale heeft een aantal domeinnamen beschikbaar met commerciële potentie op internet. Heldere woorden die staan voor een sterk concept. Domeinnamen met het vermogen om door te groeien tot succesverhalen. Stuk voor stuk suggestieve krachttermen die staan als een huis. Bovendien werden de meeste domeinen reeds aangemeld bij zoekmachines, zodat u met een vliegende start kunt beginnen: de zoekrobots komen al regelmatig langs om te kijken wat voor nieuws er is!

De Top Domeinen die wij in portefeuille hebben zullen over het algemeen veel effectiever zijn dan een willekeurig woord dat -ook niet toevallig- nog vrij is. De waarde verschilt per domeinnaam en is van meerdere zaken afhankelijk, bijvoorbeeld van ontwikkelingen rond een bepaalde naam of een mogelijke doorstart van een eerder project.

De kostprijs van de nevenstaande domeinen varieert daarom vanaf 995 tot 9.950 euro exclusief BTW. Voor meer informatie of elk serieus bod kunt u het beste even een E-mail sturen.

Bij verkoop bent u vervolgens vrij om te verhuizen en andere een provider te kiezen waar de website gehost wordt - of u kunt dat doen op een eigen server. Het is ook mogelijk een domeinnaam te huren voor 15% van de kostprijs per jaar, inclusief 2 MB webruimte; van daaruit kunt u makkelijk doorlinken naar een website/server elders.


Voor alle informatie of elk serieus bod: Email
Homepage: http://nl4sale.com