Uw domein wordt het gebied
waar ú het voor het zeggen krijgt..!

 

Uw domein op internet is uw virtuele ruimte met een unieke naam. Uw domeinnaam vormt de toegangscode voor eenieder die deze ruimte wil betreden. Daarom is het van belang om meteen een goede naam te kiezen, een aansprekende naam die zich duidelijk onderscheidt en een heldere concept communiceert.

Het creatieve projectbureau nl4sale heeft echter ook een aantal domeinnamen beschikbaar met commerciële potentie op internet. Heldere woorden die staan voor een sterk concept. Domeinnamen met het vermogen om door te groeien tot succesverhalen. Stuk voor stuk suggestieve krachttermen die staan als een huis. Bovendien werden de meeste domeinen reeds aangemeld bij zoekmachines, zodat u met een vliegende start kunt beginnen: de zoekrobots komen al regelmatig langs om te kijken wat voor nieuws er is!

De Top Domeinen die wij in portefeuille hebben kosten in eerste instantie beduidend meer, maar ze zullen over het algemeen veel effectiever zijn dan een willekeurig woord dat -ook niet toevallig- nog vrij is. De waarde verschilt per domeinnaam en is van meerdere zaken afhankelijk, bijvoorbeeld van ontwikkelingen rond een bepaalde naam of een mogelijke doorstart van een eerder project.

De kostprijs van de nevenstaande domeinen varieert daarom vanaf 995 tot 9.950 euro exclusief BTW. Voor meer informatie of elk serieus bod kunt u het beste even een E-mail sturen.

Bij verkoop bent u vervolgens vrij om te verhuizen en andere een provider te kiezen waar de website gehost wordt - of u kunt dat doen op een eigen server. Het is ook mogelijk een domeinnaam te huren voor 15% van de kostprijs per jaar, inclusief 2 MB webruimte; van daaruit kunt u makkelijk doorlinken naar een website/server elders.


Voor alle informatie of elk serieus bod: Email
Homepage: http://nl4sale.com